Personeelstekort opgelost

Download Gratis Handleiding

Ontdek een manier om kandidaten voor je bedrijf te interesseren, maar leer vooral hoe je zorgt dat je mensen lekker blijven functioneren en niet weggekaapt worden door de concurrentie. 

In deze handleiding lees je 2 verhalen van medewerkers en hoe zij tot een besluit kwamen om het bedrijf te verlaten. Deze verhalen helpen om je verplaatsen in het denkpatroon van medewerkers, zodat je dat kunt gebruiken om mensen te werven.


Misschien nog wel belangrijker, het gaat je helpen om te zorgen dat jouw medewerkers die gedachtes, om weg te gaan, niet gaan ontwikkelen en ontvankelijk worden voor aanbiedingen van andere bedrijven. 

In deze luchtig geschreven en makkelijk leesbare handleiding ga je ervaren:


  • Welke fases een kandidaat doorloopt alvorens te gaan solliciteren.
  • Welke factoren het besluit om te tekenen nog kunnen beïnvloeden.
  • Hoe je herkent dat een medewerker ontevreden is.
  • Welke signalen worden afgegeven om te gaan vertrekken.
  • Wat je eenvoudig kunt doen om dreigend verloop en uitval te voorkomen.

Over de auteur Raymond Gruijs

Raymond heeft afgelopen 20 jaar bedrijfseigenaren, managers en HR geholpen met personele vraagstukken. Voorkomen van verloop en uitval is altijd leidend geweest bij de begeleiding. Hij heeft methodieken ontwikkeld om inzetbaarheid en functioneren van medewerkers meetbaar te maken zodat de werkgever en medewerker op basis van concrete informatie met elkaar in gesprek kunnen gaan en blijven. Met deze handleiding laat hij door het oog van de medewerker, de werkgever zien hoe je medewerkers kunt vinden en behouden.  
Download de handleiding

DISCLAIMER:

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.

arrow_drop_up arrow_drop_down