Begeleiding medewerkers

We helpen medewerkers BETER te worden

in wat ze graag willen doen of zijn zodat ze graag BIJ JE BLIJVEN WERKEN. 

Medewerkers beschikken over vaak onbenutte talenten simpelweg omdat ze de kans niet aangrijpen om te ontdekken wat ze het allerliefste willen.


Ze stappen in een baan, raken gevangen in behoud van zekerheid en doen hun ontwikkeling tekort uit angst voor inkomensverlies of falen.


Managers hebben dikwijls geen tijd om dieper in te gaan op de echte Waarom van de medewerker. Ondanks dat ze wel zien dat hun medewerker het moeilijk heeft en onvoldoende tot bloei komt.


De medewerker zelf daarentegen vindt het lastig om budget te vragen voor begeleiding of investeert geen duizenden euro’s in zichzelf. 


Het resultaat?

We kabbelen lekker verder. Er verandert niks en uiteindelijk wordt de arbeidsrelatie verbroken of volgt er een burn-out.


Dat is niet de bedoeling en het is zo eenvoudig te voorkomen.


We bieden een laagdrempelige oplossing voor medewerkers om begeleidt en gecoacht te worden op persoonlijk geluk.Medewerkers zijn het gezicht van de zaak.Je wilt toch graag dat ze enthousiasme uitstralen en klanten tevreden maken?


In een krappe arbeidsmarkt is het behouden van enthousiaste mensen nog belangrijker dan het vinden van klanten.

Zonder medewerkers geen tevreden klanten en geen winst.


Medewerkers zijn nog wel eens terughoudend en te bescheiden om hulp te vragen.
Als ze dan hulp vragen is het meestal te laat.


Als werkgever wil je geen precedenten scheppen en ben je terughoudend om dure coachingstrajecten van duizenden euro’s of meer aan te bieden.

Als je het de een geeft mag de ander ook...


Je kunt mensen naar de arbodienst sturen, maar dan wordt het zo snel medisch terwijl het helemaal niet medisch is. 

Een bedrijfsarts zal adviseren rustig aan te doen, een gesprek te voeren of een begeleiding te starten. Dat weet je al en het voegt weinig toe. 


Hoe kun je wel iedere medewerker de kans geven hulp te vragen zonder dat ze zich direct kwetsbaar naar de werkgever hoeven op te stellen.


Daar zijn de Mensen van de Zaak voor.

Dit zijn mensen waar eenvoudig contact mee kunt leggen (of zelfs bij binnen lopen) om geholpen te worden met vragen over persoonlijk geluk. Het is vooral bedoelt om medewerkers te helpen de regie over hun eigen leven te nemen.


 • We helpen ze met durven keuzes te maken
 • We helpen ze met prioriteiten stellen
 • We helpen ze met ontdekken wat ze willen
 • We helpen ze met duidelijk communiceren
 • We helpen ze met omgaan met weerstand
 • We helpen ze met persoonlijke ontwikkeling
 • We helpen ze met angsten overwinnen
 • We helpen ze met productiever zijn
 • We helpen ze met plezier vinden in hun werk
 • We helpen ze met energie bewaken
 • We helpen ze met jobcraften
 • We helpen ze met werk-prive balans
 • We helpen ze met zelfvertrouwen

We zorgen voor je belangrijkste kapitaal

Het bedrijf dat medewerkers helpt gelukkig te zijn in hun werk en en leven
zal geen zorgen hebben over personeelsverloop.

We creëren samen een fantastische plek om te werken

We helpen met aandacht geven aan de medewerkers. 

We helpen met het begeleiden van het team

We helpen met functionering en ontwikkelen.

We helpen medewerkers die het even moeilijk hebben.

Wat bieden DE MENSEN VAN DE ZAAK ?

Individuele begeleiding medewerkers

Mensen maken gebeurtenissen mee, doen ervaringen op, hebben gedachtes en kennen onzekerheden. Voor die medewerkers die moeite hebben om hun eigen richting te bepalen helpen we om weer structuur te krijgen en richting te bepalen zodat ze zich weer goed en energiek om met plezier te blijven werken. 

Specifiek advies op verzoek

Gaat het niet zo lekker met een collega? Krijg je geen vat op wat er speelt, maar zie je wel dat degene worstelt om overeind te blijven? Vraag dan een gesprek aan zodat we wel achter de bron van energieverlies kunnen komen en je medewerker kunnen helpen om de problemen op te lossen. 

BEGELEIDING OP LOCATIE

We kunnen als HR Adviseur ook op je bedrijf komen om

 • Medewerkers te steunen met levensgebeurtenissen en veranderingen
 • Medewerkers te begeleiden bij de reintegratie
 • Medewerkers te coachen in hun persoonlijke groei
 • Medewerkers te helpen met functioneren

Het team is zo sterk als de meest onderscheidende schakel

We leggen de focus op de individuele aandacht binnen het geheel van het team, afdeling of organisatie. Ieder mens leert, ontdekt, groeit, creëert, ondervindt, ervaart en verbindt op een unieke manier. Als de medewerker die sleutel zelf ontdekt gaan de deuren naar werkplezier en zingeving vanzelf verder open. 

Daar helpen we graag bij. 

Het verhaal van Yvonne, salesmedewersters ICT bedrijf den Bosch

“Mijn ontmoeting met Raymond Gruijs behoort achteraf gezien tot één van de life changing moments in mijn leven. Gedurende de jaren komt iedereen zijn of haar hobbels tegen en doorgaans gaan we de uitdaging met deze, soms toch wel heftige, struggels aan. Met het verstrijken van de tijd wordt men wijzer en meer ervaren met zichzelf en de wereld om je heen. 

Nu heb ik persoonlijk al een aantal hobbels overwonnen en ben een eind op weg in mijn persoonlijke groei. Op het moment dat ik Raymond ontmoette, had ik net een roerige tijd achter de rug, zowel privé als zakelijk. Ik voelde dat ik aan de wieg stond van een nieuwe fase. Maar evenals bij de vorige groeifases ging ook deze gepaard met de bijbehorende pijnen. 

De HR-medewerker van het bedrijf waar ik werk, adviseerde me een gesprek met Raymond. Uiteindelijk zijn dit er drie geworden, ondersteund met het handboek Ondernemend Samenwerken, als je je kijk op dingen verandert, veranderen de dingen.

Raymond weet diep door te dringen tot je kernwaardes en je diepere overtuigingen. Deze worden tijdens de sessies op een natuurlijke manier concreet gemaakt en van daaruit borduur je verder door leefregels te formuleren die aansluiten op die diepere overtuigingen. 

Het gevolg is een enorme energieboost omdat je zo ontzettend dicht bij jezelf komt te staan. En hiermee ook volledig in je kracht zit. Deze energie straal je uit, maar krijg je ook weer direct terug uit je omgeving. De synergie leidt tot een positieve flow. Je komt op het pad waar je in gelooft en wat bij je past. 

De onderbouwingen in het boek met betrekking tot hormoonhuishouding, beweging, voeding, focus etc. gaan veel verder dan het gemiddelde zelfhulp/managementadvies boek. Confronterend, triggerend, positief energetisch, maar ook zeer toegankelijk en laagdrempelig. 

Stel je kwetsbaar op, doe op een beroep op je lerend vermogen en laat Raymond zijn werk doen. De 95 % van je onderbewustzijn wordt aangespoord om de dingen anders te doen dan voorheen. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek helpt bij het verkrijgen van inzicht in je patronen en je handreikingen biedt om het uiteindelijk (nog) beter te doen dan voorheen.”

Ervaringen van deelnemers

Emile, Jurist 
Ik heb inzichten gekregen waar het nu echt om draait en welke richting ik op zou willen. Ik heb gelukkig wel afscheid genomen van de energievreters. 
Angelique, Consultant
Na maanden zonder sollicitatie heeft Raymond een knop omgedraaid waardoor mijn mindset 180 graden anders werd en ik letterlijk een week later werd uitgenodigd. Positieve golven!!
Floor, Manager kinderopvang
Ik zat compleet verkeerd. Vereerd dat ik gevraagd werd om manager te worden. Maar daar ligt m'n inspiratie niet. Ik liep leeg op problemen van anderen. Nu sta ik weer op de vloer en ben helemaal happy. 
Tom, Assistent bedrijfsleider
Na de jaarwisseling klapte ik in. Door Raymond kwam ik er achter dat ik al 10 jaar toneel speelde in mijn werk, Ik ben iets totaal anders gaan doen. Nu merk ik dat ik eerder naar mijn gevoel had moeten luisteren. 
arrow_drop_up arrow_drop_down